Futárszolgálat telefonszám
Futárszolgálat ISO minősítés - Futárszolgálat
 

Futárszolgálat - Futárszolgálat ISO minősítésFutárszolgálat ISO minősítés


A gepárd futárok Minőségpolitikája

A hazai CEP piacon, (egy angol szóösszetétel, mely a futárszolgáltatás, az expressz szolgáltatások és a csomaglogisztikai tevékenységeknek az összességét jelenti) a legkorszerűbb szolgáltatás kiépítése volt a gepárdok legnagyobb kihívása. A feladat megoldása után a minőség folyamatos biztosítása és színvonalának fejlesztése került a középpontba.
Minőségpolitikájuk az alábbi pontokban nyilvánul meg:

A legmodernebb technológiai háttér biztosítása.
A futárok gondos kiválasztása, IQ teszt, erkölcsi bizonyítvány és kommunikációs teszt alapján.
A futárok képességeinek elemzése és folyamatos továbbképzése.
A diszpécserközpont munkatársainak folyamatos továbbképzése.
Egységes formaruha tervezése és bevezetése a könnyű felismerhetőség érdekében.
Minden küldemény biztosítása, mely szolgáltatás a megrendelőik számára ingyenes!

 


Cégfilozófiájuk és céljaik

A kiváló szolgáltatások biztosítása mellett, megrendelőik igényeinek teljes körű kiszolgálása a gepard csapat alapvető filozófiája. Azon fáradoznak, hogy a futárszolgáltatás a lehető legszélesebb körben napi megoldássá váljon, mely törekvés elégedett partnerek sora nélkül elérhetetlen lenne. A gepárdok célja, hogy a hazai piacból kiemelkedő, egyedülálló képességeiről és erényeiről elhíresült szervezetet működtessenek.
A munkafolyamat fázisainak átláthatósága és a szolgáltatás szakszerű teljesítése már a múlt célkitűzése, hiszen ezek már megvalósultak. Ideje, hogy a gepárdok új kihívásokat állítsanak maguk elé, mely célok elérésében számítanak az Ön ötleteire és igényeire is!
Új területek meghódításával, valamint az alapvető szolgáltatások nívójának növelésével a gepárdfutárok nem titkolt célja az, hogy a legkedveltebb szereplővé váljanak a hazai piacon.

A gepárd futárok méltán büszkék arra, hogy a kitűzött célokat minden esetben sikeresen elérik, megrendelőik legnagyobb elégedettségére!(12 szavazat)Mennyire volt hasznos ez az információ?


Írta: Futárszolgálat - Gepárd futár Budapest

Címkék: 24h futár, futárszolgálat állás, 24h futár állás, 24h futár, futár állás, gepárd futár angliába, futárszolgálat állás, 24h futár, 24h futár állás, gepárd futár anglia

Futárszolgálat ISO minősítés
Futárszolgálat ISO minősítés, gepárd futár anglia, 24h futár állás, 24h futár, futárszolgálat állás, gepárd futár angliába, futár állás, 24h futár, 24h futár állás, futárszolgálat állás, 24h futár

 

 

phone
Miben
segíthetünk?
Maradtak még megválaszolatlan kérdéseid a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 399-9970 telefonszámon és tedd fel kérdéseidet most!

 

shopping_cart
Kérj
egyedi ajánlatot!
Kérj most egyedi árajánlatot a Gepárd futárszolgálattól, ha folyamatosan és hosszú távon igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásaikat!
Árajánlatot kérek

 

face
Barátkozzz
a Gepárddal
Kövess minket az alábbi közösségi oldalakon is híreinkért és kedvezményeinkért.

 

 


 

 

 
KAPCSOLAT
Cím:
Telefonszám:
E-mail:
H-Cím: 2146 Mogyoród Gödöllői út 97.
+36-1-399-9970
info@gepardteam.hu

Á.sz.f.
Adatvédelmi tájékoztató
 
Gepárd Team Futárszolgálat Kft.


ⓒ 2000 - 2017 Gepárd Futárszolgálat Kft.

Webáruház készítés: webing

 

Téma: Futárszolgálat ISO minősítés - Futárszolgálat