Futárszolgálat telefonszám
Futárszolgálat informatikai háttér - Futárszolgálat
 

Futárszolgálat - Futárszolgálat informatikai háttérFutárszolgálat informatikai háttér


Saját fejlesztésű futár rendszer  
 

Cégünk egyedi, saját fejlesztésű ügyviteli szoftvere gondoskodik a lehető legpontosabb ügyfélkezelés folyamatáról. A megrendeléstől a számlázásig precíz és diszkrét ügymenetet biztosít. A Gepárd futárszolgálat ügyfelei igényelhetnek költséghelyenkénti számlázást is.

A felkészült ügyfélszolgálatunk által rögzített fuvarok árazását a beépített házszám pontosságú térkép program segítségével végzi el rendszerünk, így az emberi tévedés lehetőségét minimalizálni tudtuk.

Rendszerünk segítségével az alábbi díjmentes szolgáltatásokat is biztosítjuk Megrendelőink részére, ehhez mindössze a jobbra látható START SAFARI gombra kell csak kattintani:

- E-mail értesítés a kézbesítésről
- Igény szerint költséghely szerinti számlázás
- SAFARI-Online szolgáltatások:
    - Online küldeményfeladás
    - Online küldeménykövetés
    - Online lekérdezhető részletes fuvaradatok
    - Online számlainformációk, visszamenőleg is

Amennyiben Ön már rendelt nálunk futárt, úgy kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a belépési adatokért, ha még nem, akkor kérjük regisztráljon online, hogy igénybe tudja venni fenti szolgáltatásainkat is. Fontos információ, hogy a webes rendelés kizárólag az irodai nyitva tartás idején, tehát munkanapokon 8 és 18 óra között elérhető(18 szavazat)Mennyire volt hasznos ez az információ?


Írta: Futárszolgálat - Gepárd futár Budapest

Címkék: gepárd team futárszolgálat székhelye, futárcégek informatikai rendszer, gepárd legjobb érzékszervei, rendelés informatikai háttér, futár díj, futárdíj, http://www.gepardteam.hu/?oldal=1&cikk=36, motoros gps futárnak, futár díj, gepárd ügyvitel

Futárszolgálat informatikai háttér
Futárszolgálat informatikai háttér, gepárd ügyvitel, futár díj, motoros gps futárnak, http://www.gepardteam.hu/?oldal=1&cikk=36, futárdíj, futár díj, rendelés informatikai háttér, gepárd legjobb érzékszervei, futárcégek informatikai rendszer, gepárd team futárszolgálat székhelye

 

 

phone
Miben
segíthetünk?
Maradtak még megválaszolatlan kérdéseid a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 399-9970 telefonszámon és tedd fel kérdéseidet most!

 

shopping_cart
Kérj
egyedi ajánlatot!
Kérj most egyedi árajánlatot a Gepárd futárszolgálattól, ha folyamatosan és hosszú távon igénybe szeretnéd venni a szolgáltatásaikat!
Árajánlatot kérek

 

face
Barátkozzz
a Gepárddal
Kövess minket az alábbi közösségi oldalakon is híreinkért és kedvezményeinkért.

 

 


 

 

 
KAPCSOLAT
Cím:
Telefonszám:
E-mail:
H-Cím: 2146 Mogyoród Gödöllői út 97.
+36-1-399-9970
info@gepardteam.hu

Á.sz.f.
Adatvédelmi tájékoztató
 
Gepárd Team Futárszolgálat Kft.


ⓒ 2000 - 2017 Gepárd Futárszolgálat Kft.

Webáruház készítés: webing

 

Téma: Futárszolgálat informatikai háttér - Futárszolgálat